Ką padovanoti negalintiems be kavos?

Ką padovanoti negalintiems be kavos?

Jei esate vienas iš tų žmonių, kurie negali pradėti savo ryto be skanios ir aromatingos kavos puodelio – Jums tikrai patiks Coffeebrewer koncepcija.

Įsivaizduokite save gamtos apsuptyje: rusena laužas, kažkas žvejoja ant ežero kranto, kažkas mėgaujasi miško ramybe, o Jūs užsimanote kavos: tikro skonio, nepaprasto aromato ir kad visa tai pasidarytų greitai.

Išsitraukiate savo mėgstamos rūšies Coffebrewer kavos pakelį, užpilate karšto vandens ir voilà – Jūsų kava paruošta! Iš vieno pakelio gaunasi du puodeliai išskirtinio skonio kavos, o svarbiausia – kad galite reguliuoti kavos stiprumą pagal vandens kiekį ir užplikymo laiką.

Kadangi pakuotė maža, garantuojame, kad Coffebrewer kavą pasiimsite su savimi ne tik į stovyklavietes, bet ir keliaujant aplankyti giminaičių (juk karšto vandens nemokamai duoda praktiškai visur), skrendant atostogauti, einant pasivaikščioti ar tiesiog namuose.

Tikrieji kavos gurmanai jau spėjo įvertinti Coffebrewer išskirtinumą: ši kava pasižymi tik Specialty kokybės kavai būdingu subtiliai ištobulintu skoniu, todėl ne veltui ji priskiriama “super premium gourmet” kategorijai. Kiekviena Coffeebrewer kavos rūšis atkeliauja iš konkrečių kavos augintojų ūkių ar nedidelių kooperatyvų.
Kitaip sakant, mūsų kava, kaip ir geras vertinamas vynas, turi savo istoriją ir autentišką kilmę.

Jei dar neišbandėte, kviečiame paragauti inovatyviausios pasaulio kavos, kuria galite mėgautis nepriklausomai nuo vietos! O jei Jūs ieškote dovanos gurmanui ar naujoves mėgstančiam žmogui – nustebinkite jį Coffeebrewer kavos rinkinu. Jūs padovanosite ne tik kavą, bet ir patirtį bei džiaugsmą, atrandant naujus dar neragautos skonius!

O štai ir kavos rinkinukas:)

Grįžti į tinklaraštį