Receptai
Skaniosios šaltos Coffeebrewer kavos receptas
Kai saulė lepina savo spinduliais ir šiluma, norisi kažko šalto, gaivinančio ir su kofeinu... Išbandykite šį šaltos kavos receptą! Skanesnės, ko gero, nesate ragavę:) Visa paslaptis – plikymas šaltu vandeniu....
Skaniosios šaltos Coffeebrewer kavos receptas
Kai saulė lepina savo spinduliais ir šiluma, norisi kažko šalto, gaivinančio ir su kofeinu... Išbandykite šį šaltos kavos receptą! Skanesnės, ko gero, nesate ragavę:) Visa paslaptis – plikymas šaltu vandeniu....
Greipfrutų desertas (VIDEO)
Tai tikras gurmanų gomurių užkariautojas – tobulas kartumo, saldumo, rūgštumo ir sūrumo derinys. Visada nustebinantis svečius savo gaivumu ir subalansuotu skonių pojūčiu. Galite drąsiai neštis šį desertą pas anytą į...
Greipfrutų desertas (VIDEO)
Tai tikras gurmanų gomurių užkariautojas – tobulas kartumo, saldumo, rūgštumo ir sūrumo derinys. Visada nustebinantis svečius savo gaivumu ir subalansuotu skonių pojūčiu. Galite drąsiai neštis šį desertą pas anytą į...
Šokoladinis Brown’is (VIDEO)
Šis brown’is neabejotinai turėtų būti nominuotas skaniausių šokoladinių pyragų kategorijoje. Drėgnas, purus, su daugybe šokolado, visus namus pripildantis nuostabiu šokolado aromatu. Riešutai šiame recepte suteikia labai tinkamą papildomą skonį, todėl...
Šokoladinis Brown’is (VIDEO)
Šis brown’is neabejotinai turėtų būti nominuotas skaniausių šokoladinių pyragų kategorijoje. Drėgnas, purus, su daugybe šokolado, visus namus pripildantis nuostabiu šokolado aromatu. Riešutai šiame recepte suteikia labai tinkamą papildomą skonį, todėl...
Kai norisi kažko skanaus ir sotaus ARBA greitas...
Kai aplinkui sukinėjasi du dar dvejų metukų neturintys kukuliai ir laiko gaminimui nėra per daug, o vyras pašonėj vis užsimena, kad “seniai jau kepei pyragą ar mėgstamiausių avižinių sausainių…”, į...
Kai norisi kažko skanaus ir sotaus ARBA greitas...
Kai aplinkui sukinėjasi du dar dvejų metukų neturintys kukuliai ir laiko gaminimui nėra per daug, o vyras pašonėj vis užsimena, kad “seniai jau kepei pyragą ar mėgstamiausių avižinių sausainių…”, į...